Onze klanten

Nutmaatschappijen

Lokale overheden

Bedrijven

Particulieren

Over

Dankzij kwaliteit en een vlotte service zijn wij trots op de lange termijn relaties die wij opbouwen met onze klanten. Wij ondersteunen zowel nutsmaatschappijen, lokale overheden, bedrijven als particulieren met het beheer en onderhoud van hun installaties.

Interesse in een samenwerking? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wat zeggen onze klanten

Charlotte Van Steenkiste
Farys
Lees verder
We schrijven regelmatig openbare aanbestedingen uit, Hydrotechnic is bij één van hen als winnaar uit de bus gekomen. Hydrotechnic staat in voor het onderhoud van de eigen technieken maar ook die van andere leveranciers. We zijn hier erg tevreden over omdat we goede feedback krijgen voor de talrijke installaties.
Peter Koole
Shell Nederland
Lees verder
We namen 3 jaar geleden contact met Hydrotechnic omdat er septic tanks verwijderd moesten worden. Ze boden ons een goed alternatief voor het zuiveren van ons afvalwater.
Ronny De Roef
PSA – MPET – ATS
Lees verder
Onze samenwerking startte jaren geleden via een project. In het kader van uitbreidingen van de PSA – MPET - ATS groep hadden we huishoudelijke waterzuiveringsinstallaties nodig in de haven. We contacteerden verschillende firma’s en BelleAqua/Hydrotechnic kwam er als beste uit. Ze leveren stabiele en robuuste installaties. Er is een jaarlijks onderhoud met inspectie en staalname, ze houden zelf bij wanneer dit moet gebeuren. Ook de administratieve afhandeling is prima: we krijgen een mooie, duidelijke rapportage met hun bevindingen en aanbevelingen. Door de jaren is er een warme, professionele band gegroeid waarin we vrij van gedachten wisselen in wederzijds vertrouwen.
Tine Ryon
Stad Poperinge
Lees verder
De eerste contacten had mijn voorganger gelegd, maar zelf heb ik ook een goede band met het bedrijf: ze zijn heel vriendelijk en toegankelijk. Men neemt indien nodig de tijd om uit te leggen wat ik niet begrijp. We hebben in opdracht van onze stad erg veel IBA’s laten plaatsen. Deze moeten voor vele jaren worden opgevolgd. Hydrotechnic neemt de volledige onderhoudszorg over en houdt de timing in het oog. De samenwerking verloopt heel vlot en persoonlijk. Ze doen gewoon alles en houden ons mooi op de hoogte. Je krijgt niet zomaar een blaadje met wat wel en wat niet werkt, maar ook voorstellen over hoe een probleem het voordeligst kan worden opgelost.
Jacques Dubois
Sea invest
Lees verder
Ik leerde Hydrotechnic kennen via onze milieudienst. Ik ben heel positief over de correcte service, moesten alle bedrijven zo werken zou mijn job veel gemakkelijker zijn. Concrete afspraken van uitvoeringen worden steeds nagekomen... een woord is een woord. Op verschillende locaties ( o.a. enkele kantoren en loodsen) lozen we op de oppervlakte wateren en hebben we dus IBA’s nodig, momenteel zijn dat er een 10-tal. Hydrotechnic doet hier schitterend werk: ze volgen de installaties erg goed op.
Van Der Horst Marco
Particulier
Lees verder
Hydrotechnic verzorgt voor ons het onderhoud van een vijftal pompen in onze kelder en zuiveringsinstallaties. De contacten via onderhoudsdienst verlopen heel vlot. Gelukkig zijn dat er erg weinig, wat alleen maar illustreert dat de mensen van Hydrotechnic kort op de bal spelen… daar kunnen we alleen maar tevreden over zijn.
Dorien Mahieu
Pidpa
Lees verder
We hebben een raamcontract met BelleAqua sinds 2009: ze plaatsten voor ons heel wat IBA's en staan met behulp van Hydrotechnic meteen ook in voor het onderhoud van deze IBA's. De mensen van BelleAqua/Hydrotechnic zijn zeer goed bereikbaar en maken steeds tijd. Ze volgen hun dossiers zelf kort op en nemen initiatief waar nodig, zodat problemen snel opgelost worden en klachten uitzonderlijk zijn. De firma evolueert heel snel en springt overal op in. Ze zullen geen gelegenheid voorbij laten gaan om processen nog te verbeteren.
Vorige
Volgende
wl1200hp1200q85_SEAinvest
Shell_logo.svg
MPET-logo
logo
logo-og
logo-cookies-rood
logo Nova natie
IGEMO-logo_staand_RGB
farys_logo_blue
1200px-Fluvius_logo.svg
61a09d08105e77860ad19830_katoen natie