TMVW - Farys
Shell Nederland
PSA – MPET – ATS
Stad Poperinge
Sea Invest
Van Der Horst Marco
Pidpa

 


 

"Hydrotechnic staat in voor het onderhoud van de eigen technieken maar ook die van andere leveranciers"

TMVW - Farys
Charlotte Van Steenkiste

We schrijven regelmatig openbare aanbestedingen uit, Hydrotechnic is bij één van hen als winnaar uit de bus gekomen. Hydrotechnic staat in voor het onderhoud van de eigen technieken maar ook die van andere leveranciers. We zijn hier erg tevreden over omdat we goede feedback krijgen voor de talrijke installaties.

 

Terug naar boven

 


 

"We rekenen op snelle interventies en er is een goede communicatie"

Shell Nederland
Peter Koole

We namen 3 jaar geleden contact met Hydrotechnic omdat er septic tanks verwijderd moesten worden. Ze boden ons een goed alternatief voor het zuiveren van ons afvalwater.

De contacten met het management waren en zijn nog steeds erg goed, de uitgevoerde werken idem dito. Bij storingen kunnen we rekenen op snelle interventies en er is een goede communicatie.

 

Terug naar boven

 


 

"We krijgen een mooie, duidelijke rapportage met hun bevindingen en aanbevelingen"

PSA – MPET – ATS
Ronny De Roef

Onze samenwerking startte jaren geleden via een project. In het kader van uitbreidingen van de PSA – MPET - ATS groep hadden we huishoudelijke waterzuiveringsinstallaties nodig in de haven. We contacteerden verschillende firma’s en BelleAqua/Hydrotechnic kwam er als beste uit. Ze leveren stabiele en robuuste installaties.

Er is een jaarlijks onderhoud met inspectie en staalname, ze houden zelf bij wanneer dit moet gebeuren. Ook de administratieve afhandeling is prima: we krijgen een mooie, duidelijke rapportage met hun bevindingen en aanbevelingen.

Door de jaren is er een warme, professionele band gegroeid waarin we vrij van gedachten wisselen in wederzijds vertrouwen.

 

Terug naar boven

 


 

"Hydrotechnic neemt de volledige onderhoudszorg over"

Stad Poperinge
Tine Ryon

De eerste contacten had mijn voorganger gelegd, maar zelf heb ik ook een goede band met het bedrijf: ze zijn heel vriendelijk en toegankelijk. Men neemt indien nodig de tijd om uit te leggen wat ik niet begrijp. We hebben in opdracht van onze stad erg veel IBA’s laten plaatsen. Deze moeten voor vele jaren worden opgevolgd. Hydrotechnic neemt de volledige onderhoudszorg over en houdt de timing in het oog.

De samenwerking verloopt heel vlot en persoonlijk. Ze doen gewoon alles en houden ons mooi op de hoogte. Je krijgt niet zomaar een blaadje met wat wel en wat niet werkt, maar ook voorstellen over hoe een probleem het voordeligst kan worden opgelost.

 

Terug naar boven

 


 

"Een woord is een woord"

Sea Invest
Jacques Dubois

Ik leerde Hydrotechnic kennen via onze milieudienst. Ik ben heel positief over de correcte service, moesten alle bedrijven zo werken zou mijn job veel gemakkelijker zijn. Concrete afspraken van uitvoeringen worden steeds nagekomen... een woord is een woord.

Op verschillende locaties ( o.a. enkele kantoren en loodsen) lozen we op de oppervlakte wateren en hebben we dus IBA’s nodig, momenteel zijn dat er een 10-tal. Hydrotechnic doet hier schitterend werk: ze volgen de installaties erg goed op.

 

Terug naar boven

 


 

"Kort op de bal spelen... daar kunnen we alleen maar tevreden over zijn"

Van Der Horst Marco

Hydrotechnic verzorgt voor ons het onderhoud van een vijftal pompen in onze kelder en zuiveringsinstallaties. De contacten via onderhoudsdienst verlopen heel vlot. Gelukkig zijn dat er erg weinig, wat alleen maar illustreert dat de mensen van Hydrotechnic kort op de bal spelen… daar kunnen we alleen maar tevreden over zijn.

 

Terug naar boven

 


 

"Ze zullen geen gelegenheid voorbij laten gaan om processen nog te verbeteren"

Pidpa
Dorien Mahieu

We hebben een raamcontract met BelleAqua sinds 2009: ze plaatsten voor ons heel wat IBA's en staan met behulp van Hydrotechnic meteen ook in voor het onderhoud van deze IBA's. De mensen van BelleAqua/Hydrotechnic zijn zeer goed bereikbaar en maken steeds tijd. Ze volgen hun dossiers zelf kort op en nemen initiatief waar nodig, zodat problemen snel opgelost worden en klachten uitzonderlijk zijn. De firma evolueert heel snel en springt overal op in. Ze zullen geen gelegenheid voorbij laten gaan om processen nog te verbeteren.

 

Terug naar boven